7.5 C
România
joi, 28 martie, 2024
AcasăTermeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare www.seniorblog.ro

Bine ați venit pe site-ul www.seniorblog.ro! Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta „Termeni și condiții de utilizare” prezentate mai jos. Continuând pe site-ul nostru sunteți responsabili de respectarea acestor termeni și condiții.

1. Drepturi de autor, marcă și proprietate intelectuală

1.1 Conținutul site-ului, prin tot ce reprezintă el (incluzând toate textele – cu excepția citatelor, fragmentelor scurte de text care au indicată o sursă externă, fotografii, imagini, reprezentări grafice, denumirea www.seniorblog.ro, butoane, programe, elemente de grafică web, software logo, scripturi și orice alte date), este proprietatea www.seniorblog.ro, și/sau a partenerilor săi, și/sau a furnizorilor săi, și este protejată conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Conținutul partenerilor noștri este supus acelorași reglementări. www.seniorblog.ro poate furniza în materiale legături (link-uri) către alte site-uri de internet. Ne vom asigura de autenticitatea informațiilor publicate, dar nu răspundem și nu suntem pasibili de despăgubiri pentru anumite informații publicate pe un alt site web sau pentru declarațiile unor terți, citate conform regulilor.

Site-ul www.seniorblog.ro permite vizualizarea, imprimarea și folosirea informațiilor de pe site în scopuri personale și non comerciale. Materialele externe folosite pe acest blog sunt de tipul imagine și videoclip. Imaginile sunt preluate fie din surse publice folosind filtrarea după permisiunea de reutilizare, fie de pe site-urile oficiale al programului, aplicației, resursei software, hardware sau de orice altă natură la care se face referire în cadrul conținutului textual.

Imaginile preluate astfel sunt stocate și folosite în conținutul acestui blog, dar ele nu ne aparțin, fiind expuse în domeniul public, și aparținând producătorilor oficiali. Dacă vreuna dintre imagini de pe www.seniorblog.ro vă aparține și este folosită cu încălcarea drepturilor de autor, vă rog să ne contactați prin folosirea formularului de contact. În acest caz eliminăm în cel mai scurt timp de pe site-ul nostru. Videoclipurile care apar pe blog sunt stocate pe Youtube.

Textele postate de către utilizatori la „Adăugare comentariu” devin proprietatea www.seniorblog.ro din momentul postării. În cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori înregistrați sau terțe părți ori parteneri pe site-ul www.seniorblog.ro, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație. În cazul conținutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă. Postarea de comentarii aferente unui articol este posibilă numai prin înregistrarea utilizatorului care dorește să posteze comentarii.

1.2 Conținutul Site-ului, indiferent de zona în care se află în site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al www.seniorblog.ro. Astfel este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțială, integrală sau modificată a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, cu următoarele excepții:

  • este permisă reproducerea (pe site-uri non comerciale, forumuri, articole din presă etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informațiilor preluate este obligatorie, sub următoarea formă: (Sursă: www.seniorblog.ro)
  • sunt permise link-urile către Site, iar specificarea sursei informațiilor se vă face după fiecare link sau în finalul articolului, după cum urmează: “Informații furnizate prin www.seniorblog.ro.

Administratorii www.seniorblog.ro nu își asumă obligația și nu garantează implicit sau expres pentru conținutul de pe site, pentru conținutul oferit de partenerii săi, sau pentru conținutul și serviciile oferite de către utilizatorii site-ului însă vor face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în site și vor încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

Cu toate acestea, www.seniorblog.ro nu este responsabilă pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate de Utilizatori. În mod expres, utilizatorii site-ului sunt de acord să exonereze de răspundere pe administratorii www.seniorblog.ro pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase a site-ului.

Deținătorul www.seniorblog.ro nu oferă niciun fel de garanții și nu are nicio răspundere pentru serviciile, informațiile puse la dispoziție prin intermediul site-ului de către utilizatori, sau pentru conținutul site-ului și în nicio situație nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricărei părți, secvența, modul al conținutului de pe site sau din imposibilitatea utilizării acestora, indiferent de cauză, ori din interpretarea eronată a oricăror prevederi ale conținutului site-ului.

www.seniorblog.ro nu garantează pentru informațiile, datele utilizatorilor puse la dispoziție prin intermediul site-ului, întreaga răspundere asupra serviciilor, conținutului materialelor trimise de către utilizatori și postărilor utilizatorilor, dar fără a se limita la acestea, iar utilizatorii înțeleg și acceptă că le folosesc pe riscul lor.

În nicio situație, administratorii www.seniorblog.ro nu pot fi făcute răspunzătoare pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neîndeplinirea oricăror obligații asumate de oricare utilizator, din încălcarea oricăror drepturi ale terților, ori din interpretarea eronată a conținutului site-ului.

Orice persoană care expediază în orice mod informații, materiale sau postează comentarii pe site își asumă obligația de a nu prejudicia în niciun mod drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care o terță persoană le-ar putea invoca în legătură cu materialele și informațiile transmise în orice mod către site sau orice drepturi aparținând terților, iar utilizatorii care expediază în orice mod informații, materiale, înțeleg și acceptă că încălcarea în orice mod a acestei obligații nu poate angaja în niciun mod răspunderea administratorului site-ului, ci numai răspunderea utilizatorilor respectivi.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că toate informațiile, datele, materialele postate pe site au doar un caracter informativ și orientativ, și că administratorul site-ului nu poate fi tras la răspundere în niciun caz și în niciun mod pentru veridicitatea și validitatea conținutului site-ului, inclusiv dar fără a se limita la veridicitatea și corectitudinea informațiilor și datelor oferite de utilizatori pe site, sau pentru orice efect juridic decurgând din utilizarea acestora.

În momentul apariției de conținut nou pe blog, acesta devine proprietatea deținătorului www.seniorblog.ro, cu excepția unor elemente externe cum ar fi bannerele și reclamele – dacă acestea există.

Proprietarul www.seniorblog.ro își rezervă dreptul de a întreprinde orice acțiune considerată necesară sau dezirabilă, în raport cu toate aspectele ce țin de conținutul și funcționalitatea blogului. Conținutul ce nu este creat de www.seniorblog.ro, de exemplu comentariile, trebuie să respecte dreptul de proprietate intelectuală a informațiilor și materialelor publicate, această responsabilitate revenind autorilor comentariilor.

Transmiterea de informații: cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Preluarea pozelor sau a textelor fără acordul scris al autorului se pedepsește conform Codului Penal și al legii 8/1996 privind drepturile de autor și a drepturilor conexe. În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul www.seniorblog.ro încalcă drepturile Dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să luați legătura cu noi prin pagina Contact.

2. Drepturile și obligațiile vizitatorilor

Utilizarea blogului conferă vizitatorilor anumite drepturi și beneficii dar și restricții, menite să asigure un mediu prielnic de informare și o comunitate civilizată de utilizatori. Vizitatorii au dreptul de a beneficia de informațiile prezente pe site și au posibilitatea de a-și exprima opinia postând comentarii, de a distribui pagini pe rețelele de socializare, de a contacta administratorul blogului pentru orice nelămurire, de a propune articole sau idei, de a descărca și instala sau executa gratuit programele oferite de autor (cele din secțiunea de download), și de a se abona prin email la noutăți.

 a.) Drepturile utilizatorului:

  • Dreptul la informație și de acces:
    • aveți dreptul să știți că datele dumneavoastră personale sunt procesate, ce fel de date pot fi colectate, de unde sunt colectate, de ce și de către cine sunt prelucrate. De asemenea aveți dreptul de a accesa datele dumneavoastră. În acest sens puteți solicita și obține o copie a datelor personale colectate.
  • Dreptul la rectificare:
    • utilizatorul poate cere rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, respectiv completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare. Acest drept poate fi exercitat în mod direct prin accesarea contului de utilizator. În cazul în care întâmpini dificultăți, te rugăm să ne contactezi.
  • Dreptul la ștergerea datelor:
    • fiecare persoană vizată are dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal după cum urmează: I) atunci când datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate, II) persoana vizată își retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea, III) persoană vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament și nu există temeiuri legale pentru prelucrare, sau persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(2) din Regulament, IV) datele cu caracter personal au fost procesate în mod ilegal sau o dispoziție legală în vigoare impune ștergerea acestora.
  • Dreptul pentru restricționarea și opunerea procesării:
    • fiecare persoană vizată are dreptul de a obține restricționarea prelucrării, acolo unde unul dintre următoarele cazuri se aplică: a) curatețea datelor personale este contestată de persoană vizată, b) prelucrarea este ilegală și persoana vizată se opune ștergerii datelor personale, dar cere în loc restricționarea utilizării lor, c) www.seniorblog.ro nu mai are nevoie de datele personale cu scopul de a le prelucra, dar ele sunt cerute de persoana vizată pentru unitate, în vederea exercitării unor drepturi, d) persoană vizată s-a opus prelucrării în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament pană la verificarea dacă temeiurile legitime ale www.seniorblog.ro prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • Dreptul care privește portabilitatea datelor: puteți să obțineți datele dumneavoastră personale într-un format structurat care poate fi citit automat și le puteți transmite direct de la un procesator la altul.
  • Dreptul la opoziție:
    • utilizatorul are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca date care îl vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare.
  • Dreptul de retragere a consimțământului:
    • în situația în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, îți poți retrage consimțământul în orice moment și în mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa [email protected] cu subiectul „Retragere consimțământ“.
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. Nu ai acest drept în cazul în care decizia: (a) este autorizată prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplică operatorului și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau (b) are la bază consimțământul tău explicit.
  • Dreptul de a solicita ajutorul autorității de supraveghere
    • fără a se aduce atingere posibilității de a se adresa cu plângere autorității de supraveghere privind protecția datelor personale, utilizatorii au dreptul de a se adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate. Dacă utilizatorul a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresă instanței competente pentru repararea acestuia. În acest caz puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

Abonații care nu mai doresc să primească email-uri de la www.seniorblog.ro se pot dezabona permanent oricând de la noutățile blogului din cadrului email-urile trimise anterior-apăsând butonul de dezabonare. Există totuși și cazuri în care în urma solicitării Dvs. să nu vă putem identifica cu exactitate prin natura datelor personale procesate.

Datele colectate de exemplu prin cookie-uri de către browser sunt destul de greu de asociat cu persoana dumneavoastră, iar pentru a vă putea identifica este posibil să avem nevoie de date suplimentare pentru a da curs solicitării dumneavoastră. Utilizatorii care nu doresc accesul terților la datele stocate pe calculatorul Dvs. (cookie-uri) pot folosi setările browser-ului folosit pentru ștergerea sau blocarea acestora. Pentru informații detaliate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate, document care este parte integrantă din Termeni și Condiții.

b.) Obligațiile utilizatorilor

Utilizatorii site-ului www.seniorblog.ro au următoarele obligații:

  • să respecte drepturile de proprietate ale www.seniorblog.ro;
  • să nu posteze pe acest blog mesaje sau materiale cu caracter abuziv, ilegal, discriminator, obscen, hărțuitor, amenințător, vulgar, rasist, ofensator sau defăimător pentru persoane, eventual organizații, vătămător în orice privință, de natură să inducă un comportament ilegal sau în contradicție cu scopurile declarate ale acestui blog;
  • să nu posteze mesaje publicitare sau comerciale, care conțin recomandări pentru vânzarea sau cumpărarea unui anumit produs sau serviciu;
  • să nu divulge informații confidențiale personale sau alte altor persoane, respectiv ale unor organizații sau companii;
  • să nu inițieze și să desfășoare acțiuni precum cele de cracking, hacking, phishing sau spamming asupra blogului sau folosindu-se de informațiile existențe pe blog;
  • să posteze doar comentarii scrise în limba română care au legătură cu subiectul articolului sau paginii – mesajele trebuie să fie inteligibile, coerente, decente, să respecte regulile și convențiile generale specifice limbii române și să nu fie scrise cu majusculă.
  • să nu modificați, copiați, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului; vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii Internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat.
  • să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre Dvs. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

De asemenea sunt interzise:

  • folosirea în scop comercial a conținutului site-urilor;
  • transferul, introducerea, modificarea sau ștergerea datelor conținute ori restricționarea accesului la aceste date;
  • copierea bazei de date. www.seniorblog.ro își rezervă dreptul de a impune limitări de acces în cazul în care se remarcă un număr neobișnuit de mare de vizualizări și/sau descărcări de documente;
  • nerespectarea Termenilor și condițiilor de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 și ale Legii nr. 161/2003.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru conținutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie să știți că postarea sau transmiterea de comunicării sau informații prin intermediul platformelor de comunicație puse la dispoziție de www.seniorblog.ro este supusă prezențelor Termeni și Condiții și informațiile pot să nu apară pe platforma www.seniorblog.ro dacă acestea nu sunt aprobate.

De asemenea utilizatorul trebuie să înțeleagă că nu poate publica, transmite sau face referire către utilizatorii sau membrii www.seniorblog.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informații confidențiale, mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea www.seniorblog.ro, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor alte persoane ca și orice mesaje care conțin texte ilegale, imorale, injurioase, amenințătoare, abuzive, indecente, care încalcă în orice fel dreptul de proprietate intelectuală sau alte drepturi pe care le poate avea un terț.

Utilizatorii înțeleg și acceptă ca în cazul încălcării în orice mod și în orice măsură a oricărora din prevederile Termenilor și Condițiilor, administratorul site-ului va putea opta în mod discreționar pentru suspendarea totală sau parțială a accesului utilizatorului la orice serviciu al site-ului, ori pentru nepublicarea a oricărui conținut expediat de utilizator în vederea postării către site, ori pentru interzicerea definitivă a accesului la una sau mai multe dintre facilitățile oferite de site, sau pentru desființarea contului utilizatorului pe site, fără niciun fel de atenționări sau notificări prealabile și fără a fi necesare orice alte formalități în acest sens.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că administratorul site-ul are dreptul să aplice măsurile prevăzute mai sus, neavând nicio obligație în acest sens.

3. Folosirea cookie-urilor pe www.seniorblog.ro

Acest blog folosește cookie-uri pentru a oferi servicii și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe despre cookie-urile utilizate găsiți aici: Politica de utilizare a cookie-urilor.

4. Link-uri către și de pe website-urile terțelor părți

Pe acest blog există trimiteri către website-uri externe, al căror conținut se poate modifica în timp; modificări care nu mai respectă condițiile de securitate urmărite la publicarea link-ului pe blog; de aceea www.seniorblog.ro nu poate garanta că un site este sigur la un anumit moment ci doar că la momentul publicării pe blog a unui link care face trimitere către un site, acesta era sigur din punct de vedere al securității, pe baza uneltelor specificate mai sus.

Administratorii site-ului www.seniorblog.ro nu își asumă nici o răspundere pentru conținutul website-urilor terțelor părți pentru care există link-uri pe www.seniorblog.ro. Utilizarea acestora atrage părăsirea website-ului www.seniorblog.ro și se face pe propria răspundere a utilizatorului. Utilizatorii pot găsi publicitate sau alt conținut pe site-ul nostru care oferă link-uri către site-urile și serviciile partenerilor noștri, furnizorii, clienții de publicitate, sponsori, și alte părți terțe.

Noi nu controlăm conținutul sau link-urile care apar pe aceste site-uri și nu suntem responsabili pentru practicile utilizate de către site-uri către care se găsesc link-uri pe site-ul nostru sau pe care se găsesc link-uri către site-ul nostru.

În plus, aceste site-uri sau servicii, inclusiv conținutul lor și link-urile lor, pot fi în continuă schimbare. Aceste site-uri și servicii pot avea propriile lor politici de confidențialitate și politici de servicii pentru clienți. Navigarea și de interacțiunea pe orice alt site web, inclusiv site-urile care au un link la site-ul nostru, se supune termenilor și politicii proprii ale site-ului respectiv.

Anunțurile care pot apărea pe site-ul nostru pot fi livrate utilizatorilor de către partenerii de publicitate, care pot instala cookie-uri. Aceste cookie-uri permit serverului de reclame să recunoască computerul Dvs. de fiecare dată când va trimite o reclamă online pentru a compila informațiile de identificare non-personale legate de Dvs. sau alte persoane care utilizează computerul.

Aceste informații permit rețelelor de publicitate, printre altele, să vă livreze anunțuri specifice considerate de ei că sunt de cel mai mare interes pentru Dvs. Această politică de confidențialitate nu se referă la utilizarea de cookie-uri de către orice agent/agenție de publicitate.

Unele dintre anunțuri pot fi făcute de Google. Utilizarea de către Google a cookie-ului DART îi permite difuzarea de anunțuri către utilizatori pe bază vizitei acestora pe site-ul nostru și alte site-uri de pe Internet. DART utilizează informații de identificare non personale și nu urmărește informații personale despre dumneavoastră, cum ar fi numele, adresă de e-mail, adresă fizică, etc.

Puteți renunța la utilizarea cookie-ului DART, vizitând politica de confidențialitate Google legată de anunțuri și conținut la Google Privacy Ads. Website-ul www.seniorblog.ro face anumite recomandări de produse oferite de unele magazine online cu care se află în relații de afiliere. Nu răspundem pentru modificările de prețuri pe care site-urile respective le fac sau pentru expirarea ofertelor după o anumită perioadă. De asemenea achiziționarea produselor o veți face respectând termenii și condițiile fiecărui site către care facem noi redirecționarea.

5. Drepturile și responsabilitățile www.seniorblog.ro 

Printre drepturile pe care deținătorul www.seniorblog.ro le are putem specifica următoarele: dreptul nemijlocit de a șterge, edita și muta conținutul, inclusiv comentariile, pe baza considerentelor deținătorului acestui blog. De asemenea, www.seniorblog.ro nu poate fi tras la răspundere pentru nici una din următoarele situații:

  • încălcarea regulilor enumerate de către vizitatori sau utilizatori;
  • apariția unor daune, de orice fel ar fi acestea, care se pot ivi prin utilizarea blogului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau din cauza imposibilității utilizării acestora;
  • informațiile sau materialele blogului nu mai sunt actuale sau sunt eronate;
  • apariția unor pierderi de informații cauzate de bug-urile din platforma de blog și breșele de securitate ale companiei care găzduiește blogul sau ale altor servicii folosite pe blog;
  • datele despre produsele aflate la noi pe site au caracter informativ și au fost preluate de la firmele care le comercializează. Întrucât datele se pot modifica în timp fără ca noi să fim anunțați, nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele neconcordanțe ce apar ulterior publicării articolului pe site-ul nostru;

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru evenimentele ulterioare părăsirii site-ului nostru.Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

În cazul newslettere-lor (definite că fiind e-mailuri cu caracter informativ trimise doar celor care și-au dat acordul anterior să primească e-mailuri de la societatea noastră) acestea conțin informații cu caracter orientativ, în conformitate cu conținutul site-ului nostru și respectând prezențele termene și condiții. Site-ul www.seniorblog.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul site-ului său la o parte a acestui conținut.

Blog-ul www.seniorblog.ro se pronunță împotrivă trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam). Website-ul www.seniorblog.ro va da posibilitatea abonării la newsletter-ul nostru cu noutăți din site și informații despre promoțiile www.seniorblog.ro, prin simpla introducere a emailului Dvs.

Acesta va trebui însă confirmat prin apăsarea pe un link trimis la adresa respectivă (double opt-in). De asemenea, veți avea posibilitatea să vă dezabonați în orice moment de la acest newsletter, atât printr-un link din fiecare email trimis, cât și pe pagina contului Dvs. de pe www.seniorblog.ro.

Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de www.seniorblog.ro vă rugăm să trimiteți un email la [email protected] și vom rezolva problema cât de curând posibil. Website-ul www.seniorblog.ro își rezervă dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fără posibilitatea ulterioară a utilizatorilor de a le reactiva) acele informații sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor și condițiilor de utilizare, care sunt în afara subiectului articolului principal sau pe care le consideră, în mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

6. Securitatea informațiilor

Din păcate, nicio transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda măsurilor luate de a vă proteja informația personală, www.seniorblog.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dumneavoastră, așadar, transmiterea de informație se va face pe propria dumneavoastră răspundere.

De asemenea nu putem garanta că website-ul, serverele pe care acesta este găzduit sau e-mail-urile trimise de reprezentanții săi, nu conțin viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește site-ul pe propria sa răspundere. Nu garantăm că utilizarea acestui site va fi neîntreruptă sau fără erori.

7. Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune. Noi funcționalități, opțiuni și secțiuni vor fi adăugate de către noi respectând termenii și condițiile. Versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor poate fi vizualizată mereu la această adresă. Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected] sau folosiți pagina de Contact. Nu uitați să citiți și Politica de confidențialitate respectiv Politica de utilizare a cookie-urilor a acestui blog.

Sari la conținut