15.4 C
România
marți, 18 iunie, 2024
AcasăExcursiiDestinații de călătorii relaxante, dar deloc monotone

Destinații de călătorii relaxante, dar deloc monotone

Haideți să recunoaștem: nu mai suntem la vârsta la care ne dorim să mergem într-una dintre destinații pentru a petrece non-stop în cele mai tari cluburi. Cu siguranță nu vrem ca vacanțele noastre să fie unele monotone, deoarece tocmai din această cauză le planificăm: pentru a sparge cotidianul și plictiseala.

Pentru cei dintre voi care doresc să părăsească țara pentru următoarea vacanță, vă prezentăm un top cu destinații de călătorii relaxante, dar deloc monotone.


Destinații:


Atunci când am conceput acest top, ne-am gândit în primul rând să vă aducem la cunoștință și o altă perspectivă ale orașelor mai mari dar și mai mici.

Acum, când timpul vă permite, puteți căuta prețurile mai mici la agențiile de turism sau pe internet. Știți deja faptul că atunci când vă cumpărați un bilet din timp, acesta poate fi mult mai ieftin decât dacă vă hotărâți să plecați cu o săptămână-două înainte de dată cu pricina.

Alegeți-vă destinația preferată și începeți să căutați deja ofertele agențiilor sau bilete de avion, tren, autocar.

Budapesta, Ungaria

Puteți ajunge foarte ușor în Budapesta, dat fiind că țara vecină cu noi este relativ aproape. Există mereu trenuri care duc exact în orașul cu pricina, iar biletele sunt destul de ieftine.

Budapesta are un farmec aparte; puteți vizita muzeele naționale sau vă puteți plimba cu o ambarcațiune pe Dunăre. În adierea vântului, veți simți parcă suflul luptătorilor huni, conduși de Attila, care încă murmură peste acele locuri…

Praga, Cehia

Iată un oraș surprinzător, unde găsiți localuri foarte ieftine și bere foarte bună. Cu siguranță veți dori să încercați gustul berilor locale, în timp ce veți admira frumusețea istorică a capitalei Cehiei.

Dacă doriți să aflați mai multe despre istoria acestei țări, vizitați muzeele din Praga și nu veți regreta!

Viena, Austria

Viena transmite parcă spre vizitatorii săi un aer de… cultură, pe care cu siguranță îl veți simți îndată ce veți ajunge acolo. Lăsați-vă purtați pe străzile Vienei de către sunetul valsului care se audă în surdină… Astfel de destinații ne dau un aer de romantism.

Grădinile lui Monet, Paris, Franța

Atunci când ne gândim la Paris, avem în minte imaginea turnului Eiffel, a Luvrului și a Chapms-Elysees. Totuși, dacă doriți să stați departe de forfota orașului, puteți vizita Grădinile lui Monet. Găzduite în Giverny, grădinile lui Monet au un aer aparte.

Parcă veți fi parte din lucrările impresioniste ale celebrului pictor!

Lacul Garda, Italia

Dacă doriți să vă relaxați pe o vreme însorită, alături de localnici prietenoși și primitori, iată destinația voastră perfectă de călătorie: Lacul Garda, din Italia. Înconjurat de dealuri, Lacul Garda oferă o priveliște fascinantă.

Între timp, puteți vizita plantațiile de citrice și de măslini din zonă. Așteptați-vă la cele mai bune preparate tradiționale!

Swiss Vapeur Parc, Le Bouveret, Port-Valais, Elveția

Iată o destinație formidabilă datorită căreia veți învăța și istoria Elveției. Parcul situat în Port-Valais este unic, deoarece vă veți îmbarca într-un tren cu aburi… în miniatură!

Astfel, veți vizita toată Elveția, care este de fapt o reproducere a țării respective în miniatură. De asemenea, după turul cu micuțul tren cu aburi, vă puteți plimba, puteți lua masa sau vă puteți cumpăra suveniruri de la localurile din cadrul parcului!

De asemenea, sunteți foarte aproape de lacul Leman, pe care îl puteți vizita!

New Orleans, Louisiana, S.U.A.

Iată o destinație pentru care veți petrece ceva timp în avion dar care merită cu desăvârșire! De la muzica country până la păpuși voodoo și tururi în care puteți întâlni fantome: le puteți avea pe toate atunci când vizitați statul New Orleans din S.U.A.

+2 destinații:

Parcul Național Kruger, Africa de Sud

Iată o destinație de călătorie îndepărtată, doar pentru iubitorii de animale și natură! Dacă doriți să observați animale ca lei, zebre, girafe, hipopotami, gheparzi, rinoceri și multe altele în habitatul lor natural, atunci acest loc este perfect pentru voi.

În cadrul parcului veți găsi cazare și tot felul de facilități (deși, fie vorba între noi, doar la asta nu vă veți gândi atunci când sunteți într-un safari)!

Japonia

Nu am menționat un oraș anume, deoarece întreaga țară este o minune și merită vizitată! Amestecul de tradiții vechi de mii de ani și tehnologie este unul care nu deranjează. De aceea toate lucrurile sunt organizate perfect pentru a facilita viața locuitorilor japonezi și nu numai!

Articole recente

CONECTAȚI-VĂ!

Newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru dacă doriți să primiți cele mai noi articole.

Categorii

Ultimele articole

Sari la conținut